Officiële prinses Amalia fanclub
Opgericht door Nederlands grootste Oranjefan Johan Vlemmix

VLEMMIX EVENTS

Vlemmix Events events is hét adres voor het beste event! Wij organiseren de eventuele uitnodigingen, de styling met partydecoraties om het thema tot leven te brengen, de catering met een candy table (taart, lekkernijen & desserts) en eventuele afscheidscadeaus of goodiebags. Vlemmix Events voor gegarandeerd een feestelijk en sfeervol event!

Wanneer je een event organiseert geeft dat veel stress, waar moet je beginnen, wat zijn de belangrijkste dingen die je moet onthouden, het is veel werk en overweldigend om alles voor elkaar te krijgen en niks te vergeten, daarnaast ook nog boodschappen doen en schoonmaken. Laat Vlemmix Events jouw event organiseren en ben je eigen gast!  Vier het event op Soestdijk ll of in je woonkamer, achtertuin of in een hotel of restaurant.

Vlemmix Events is gespecialiseerd in het organiseren van prinsen/prinsessenfeesten! Draaiboek van het kinderfeest: uitnodigingen worden verstuurd, deze zetten de toon voor het event en laten de gasten zich verheugen op het aankomende feest -  de jarige verwelkomt zijn/haar gasten in een prinsen/prinsessenoutfit en de gasten ontvangen een kroontje - wanneer alle gasten zijn gearriveerd worden er drankjes aangeboden - bij de photobooth gaan de gasten op de foto met de guest of honor - gift opening - activiteiten worden gestart om een fun flow te creëeren - eat & drinks: candy table met petit fours, muffins, taart en desserts  - afscheidscadeau: geluksarmbandje met kroontje om de gasten te bedanken voor hun komst


 Wil je een bijzonder evenement laten organiseren?

Vraag informatie of een offerte aan